Ungsfräs med kyckling-topp / á la KarlZon
Baserad på en kost där jag utesluter stora mängder kolyhdrater.
Betyg: * * * * * * * * * *
Lagning: 1,1-5 tim
Innehåller
- En hel Kyckling (Marinering, smaksak)
- Broccoli
- Morot
- En lök
- 1-2st. Grönsaksbuljong (Annan buljong går lika bra)
- Ca 1l. vatten
- Salt o peppar
Koktid: 1-1,5 tim
Grönsakerna häller jag i ca en timma efter kycklingen fåt koka upp i buljongen.
Till detta hade jag ungs-rostade zucchini och rotfrukter med olivolja
- Zucchini
- Rotselleri
- Morot
- Kolrot
Kryddning: Salt, peppar o timjan
Sätt ugnen på ca 225 C* och ställ in ungsplåten lite längre ner än mitten. Ca tid 30 min. Ytan ska få en gyllenbrun färg.
SMAKLIG MÅLTID
//KarlZon
Kommentarer
Trackback